Odkrywasz zamki i pałace Małopolski? Wyraź to głosując na swoją perełkę w regionalnym plebiscycie Perły w Koronie 2010. Podziel się z innymi opinią, napisz komentarz - nagrody czekają.
Głosować można m.in. na: - zamek w Pieskowej Skale - zamek w Rabsztynie - zamek w Lipowcu - zamek w Rudnie - zamek w Bydlinie - zamek w Ojcowie
Witam bo jestem zielony w tym temacie, jaki cel mają takie głosowania na obiekty kto ma jakiś profit z tego że np jego obiekt(w tym przypadku zamek) wygra, czy ma jedynie na celu promocję, zabawę czy jest za tym jakieś drugie dno? Dlaczego poruszam ten temat bo chciałbym zrobić coś podobnego w regionie z którego pochodzę to Podlasie. pozdr.
_________________ A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie! http://cvtop.pl
Konkurs ten trzeba traktować tylko i wyłącznie jako zabawę dla internatów a okres wakacyjny jak najbardziej sprzyja takim konkursom . Jego wyniki raczej nie będą mieć jakiegoś większego znaczenia - bo niby jakie by miały mieć? Z tego co wyczytałam 10 obiektów ma uzyskać tzw certyfikaty sygnowane przez naszemiasto.pl. I tyle.
Ja osobiście głosowałam za Lipowcem, moim zdaniem troszkę niedocenione zamczysko
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum