Witam interesuje mnie zakup takiego urządzenia powiedzmy w okolicach 300zł i nadmienię że nie mam pojęcia co dalej co wybrać jak to jest z mapami itp itd Chciałabym coś takiego wpisuje współrzędne gdzie chcę dotrzeć i już
Rejestracja: 16 Sie 2005, 15:04 Posty: 759 Zdjęcia:3 Miejscowość: Częstochowa
W tym przypadku tylko telefon i TrekBuddy bo za trzysta złoty to raczej żadnego eTrek'a nie "wyhaczysz". Chyba że jakiegoś przechodzonego bez-mapowca lub stary model z mapami ale słabą anteną. Ja ciągle uważam że Garmin eTrex Vista HCx jest rewelacyjny i cena też do przełknięcia (obecnie około 750 zł).
markpm napisał(a):
Nauka obsługi programu to kilka godzin, także szybko się połapiesz
Kilka godzin To chyba jak się ma interfejs w narzeczu suahili.
Koleżanka napisała, że ma do wydania max 300 zł, a wy jej polecacie urządzenia w widełkach 750-1000 zł... Oj nieładnie, nieładnie... W dodatku nie musi dużo inwestować, bo wystarczy sam program do nawigacji (40 zł) + mapa (40 zł).
Nie spoko gdybym miała luźna kaskę lub była bardziej wgryziona w turystyczne wojaże to pewnie kupiła bym sobie coś z garmina ale na początek spróbuje wykorzystać treekbuddy i zobaczę jak się z tym pracuje I dzięki za propozycje
dawidoruba napisał(a):
oj Marku Marku google
No i fajnie. W jednym poście sugerujesz że mandat za jazdę kładem po pustyni błędowskiej powinien wynosić 2000 zł a tutaj piszesz jak to prosto zap.....lić mapy z netu. Nie wiem czy byłbyś taki szczęśliwy gdyby ktoś wykorzystał twoje zdjęcia - bez twojej zgody.
egzor źle to odebrałeś nasiałem Google mając na myśli że wszystkie ceny map są dostępne po wyszukaniu w googlach może faktycznie źle to zdanie skonstruowałem, Jakby coś to dla tych którym się nie chce szukać w Googlach tutaj są ceny wszystkich map http://compass.krakow.pl/cennik/
dawidoruba napisał(a):
egzor źle to odebrałeś nasiałem Google mając na myśli że wszystkie ceny map są dostępne po wyszukaniu w googlach
Oj ! Jak to dobrze ! A ja Qfa imbecyl źle to zinterpretowałem . Z drugiej strony to może źle zrobiłem płacąc ostatnio campass'owi 140 zł za mapy do trekbuddy. W Googlach na pewno znalazłbym "tańszą" ofertę .
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum